Tree Eleven

 

Kom leren, ontdekken en groeien.

Waar staat Tree Eleven voor

Tree Eleven begeleidt organisaties en hoogopgeleide professionals, die op een bevlogen manier hun unieke talenten willen benutten voor iets dat voor hen en voor de samenleving van betekenis is.

In alles wat Tree Eleven doet zit onze bezieling en dat is ook wat we willen triggeren bij jou. Jou bewegen zodat jij met energie, voldoening en authenticiteit de regie neemt over jouw carrière, jouw team en jouw organisatie.

Dat doen we met hoogstaande trainingen, coaching en advies op het gebied van loopbaan, innerlijke kracht, (persoonlijk) leiderschap en effectieve communicatie.

Neem jij geen genoegen meer met enkel die ‘oke’ baan, want voor jou is er méér dan alleen een goed salaris? Wil jij jouw potentieel maximaal benutten en ook nog eens de dingen doen met overgave, energie en plezier? Resultaten behalen mét oog voor de menselijke kant? Kom dan leren, ontdekken en groeien bij Tree Eleven.

Missie

Tree Eleven begeleidt ambitieuze professionals bij het creëren van hun perfecte droombaan.

Missie

Door middel van training, coaching & public speaking professionals inzicht geven en bewegen om op een bevlogen manier hun unieke talenten te benutten om betekenisvol te zijn voor henzelf, de organisatie en de samenleving.

Visie

Organisaties menselijker en betekenisvoller maken zodat professionals een leven met meer vreugde en voldoening hebben.

Visie

Tree Eleven ziet een wereld voor zich waar organisaties focussen op menselijke en betekenisvolle ervaringen (i.p.v. enkel winstgevendheid), zodat medewerkers meer plezier en voldoening ervaren, meer toegevoegde waarde leveren en dus meer betekenisvol zijn voor de organisatie en samenleving.

Waarden

Bezieling | Betekenisvol | Menselijk | Integer | Professioneel |

Kernwaarden

Onze kernwaarden maken duidelijk waar Tree Eleven voor staat. In alles wat we doen mag je verwachten dat je bezieling, betekenis, professionaliteit, integriteit en menselijkheid ervaart.

Partners

Wij geloven dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Daarom is Tree Eleven erg trots om met deze partners te mogen samenwerken. Wil jij hier ook bijstaan? Neem dan contact op om te kijken hoe we kunnen samenwerken.