NLP Practitioner Opleiding
Regisseur van je eigen leven

NLP Practitioner opleiding voor professionals

Neem de regie over jouw carrière en jouw leven

Algemeen

Heb jij het gevoel dat er meer in je zit? Wil jij het maximale uit jezelf en uit anderen naar boven halen? Ben jij benieuwd hoe jij jouw carrière een boost kunt geven door met impact te leren communiceren? Welke motivatie jij ook hebt, deze opleiding is uitermate geschikt voor jou als jij wilt groeien, meer persoonlijk leiderschap wilt tonen en krachtiger wilt communiceren. In deze opleiding leer jij duidelijke doelen te stellen en te bereiken, krijg je meer inzicht in waarom je doet wat je doet en ga je daadkrachtiger en zelfverzekerder communiceren. Door bewezen NLP technieken leer je hoe je dicht bij jezelf blijft en toch jouw doelen en resultaten kunt behalen zowel privé als professioneel. 

De opleiding is intensief waarbij je wordt uitgedaagd naar je kern te gaan en jezelf opnieuw te ontdekken. De focus van een opleiding bij Tree Eleven ligt op de praktische toepasbaarheid en het samen leren terwijl je plezier hebt. NLP moet je vooral doen en ervaren!

Iets voor jou

Deze uitgebreide opleiding is geschikt voor iedereen die investeren in zichzelf de moeite waard vindt. Wil jij het beste uit jezelf halen, anderen effectiever coachen, stappen maken in je carrière, of simpelweg gelukkiger leven, dan past deze opleiding bij jou. NLP is namelijk zowel op persoonlijk als professioneel vlak praktisch toepasbaar. 

Resultaat

Deze opleiding maakt jou bewust van onbewust gedrag en vaste denkpatronen. Door deze bewustwording vergroot je je keuzemogelijkheden en word jij flexibeler in je communicatie en gedrag. Hierdoor zul je beter in staat zijn om de voor jou belangrijke resultaten te behalen en leiderschap te nemen in jouw loopbaan en jouw leven.

Praktische Informatie

Doorlooptijd:
Intensive Practitioner: 10 dagen (2x  5 dagen)
Weekend Practitioner: 14 dagen (7 blokken van 2 weekenddagen)

Tijden:
09:30 – 17:30

Aantal deelnemers:
Kleine groepen, maximaal 12

Locatie:
Utrecht

Wanneer:
Intensive: Juni 2022
Alle data
Weekend: September 2022
Alle data

Certificering
Internationaal NLP certificaat van The Society of NLP en mede ondertekend door dr. Richard Bandler, co-creator van NLP.

Investering:
2700,-

Inhoud van de training

NLP Fundamentals

In dit blok kom je er achter wat NLP is en wat de belangrijkste vooronderstellingen zijn. Je krijgt aan de hand van het NLP communicatiemodel meer inzicht in gedrag en communicatie.

Persoonlijk leiderschap

Voor in de bus gaan zitten in plaats van toeschouwer zijn in jouw eigen leven. Neem de regie in jouw leven. Door middel van het outcome model en het stellen van effectieve doelen werk je aan je eigen toekomstvisie.

Connectie met jezelf en anderen

In connectie staan met jezelf en de ander. Leer weerstandsloos communiceren en wordt flexibeler in jouw communicatie. Maak connectie met je gevoel, gedachten en gedrag en breng deze op 1 lijn. Krijg hier vat op, zodat het jou helpt om jouw doelen te bereiken.

Gebruiksaanwijzing van je brein

Ken de gebruiksaanwijzing van je brein. Als jij weet hoe jouw brein werkt, weet jij ook hoe je bepaalde dingen kunt veranderen. Je gaat aan de slag om patronen en gewoonten die jou niet helpen te veranderen en de aandacht te verleggen naar succesvol gedrag.

De kracht van taal

Merk op hoe krachtig taal kan zijn. Door het inzetten van verschillende taalmodellen zal jouw communicatie zo veranderen dat je meer impact hebt en misverstanden kunt voorkomen. Tevens leer je het onbewuste aan te spreken om echte verandering in gang te zetten.

Successtrategieën

Ontdek jouw missie en drijfveren. Jij weet wat jouw punt aan de horizon is en jij kunt daarom de voor jouw belangrijke stappen zetten. Van droom naar praktische invulling. Door aan jouw belemmerende overtuigingen te werken is er niets meer dat jou hoeft tegen te houden.

Omgaan met veranderingen

Niets zo interessant als verandering. Je gaat in dit blok afrekenen met je verleden en deze ervaringen omzetten naar krachtige hulpbronnen. Tevens ga je je grootste angsten te lijf waardoor er ruimte ontstaat om nieuwe dingen te leren en te ondernemen.

Integratie en afronding

In het laatste blok is het tijd om de balans op te maken van alles wat je geleerd hebt en welke enorme stappen jij gemaakt hebt. De laatste dag sluiten we af met een praktijktoets en het uitreiken van het welverdiende certificaat. Een bekrachtiging van jouw groei en nieuwe kijk op de wereld.

Werkwijze

Koppeling met praktijk

Theorie wordt afgewisseld met praktische oefeningen. Deze oefeningen hebben een koppeling met de praktijk en zijn daardoor direct toepasbaar in werk als privé. Je wordt uitgedaagd om nieuwe zienswijzen te ontwikkelen, dat gaat op een praktische manier, zonder zweverigheid.

Interactie & Ervaren

Om een duurzame verandering te bewerkstelligen, is zelf ervaren de beste manier. Daarom zetten we in op interactie, om van en met elkaar te leren. Dus niet de hele dag luisteren, maar zelf aan de slag. En interactie dat maakt het toch ook veel leuker.

Persoonlijke aandacht

Jij verdient aandacht. Door groepen van maximaal 12 personen, kunnen wij garanderen dat jij voldoende tijd en aandacht krijgt. Ieder mens is uniek en heeft een eigen leerproces. Daar sluiten we zo goed mogelijk op aan.

Investering

Om jezelf verder te ontwikkelen vragen we een investering van je. De investering in tijd bedraagt ongeveer 100 uur plus ongeveer 2 uur per week zelfstudie. Qua financiële investering krijg jij een hoogwaardige training, inclusief alle materialen, onbeperkt koffie/thee, en natuurlijk het officiële certificaat uitgegeven door The Society of NLP. 

Onze ervaring is dat werkgevers veelal bereid zijn (een deel van) de opleiding te vergoeden. We helpen je graag met het voorbereiden van dit gesprek, neem dan contact met ons op. Is de opleiding gericht op je (toekomstige) werk? Dan is de investering van de NLP Practitioner opleiding in 2021 nog aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. Bekijk alle informatie en voorwaarden op www.belastingdienst.nl.

Wilt u liever betalen in termijnen? Ook dat kan, neem dan even contact met ons op.  

Data & Locatie

Utrecht

NLP Practitioner Opleiding voor Professionals - Utrecht - INTENSIVE

Start Juni 2022

Erkende NLP Practitioner opleiding voor professionals bestaande uit 10 dagen verdeeld over 2 weken. Neem de regie in jouw carrière en jouw leven.

Week 1: Ma 13 juni tot en met Vr 17 juni 2022
Week 2: Ma 20 juni tot en met Vr 24 juni 2022

09:00 – 18:00

Dennis van Berlo

Dennis van Berlo - Passie

 • Onbeperkt Koffie, thee en water
 • Koekjes en fruit
 • Alle Lesmaterialen
 • Erkend Certificaat

Wij vinden uw gezondheid erg belangrijk. In onze opleiding houden we rekening met de RIVM maatregelen. We vragen je, als je bij ons te gast bent, om je aan de huisregels te houden zodat we ieders model van de wereld kunnen respecteren en voor iedereen een mooie opleiding kunnen neerzetten.

2700,-

 • Early birds krijgen vroegboekkorting. Klik op inschrijven om te kijken welke korting nu actief is.
Utrecht

NLP Practitioner Opleiding voor Professionals - Utrecht - WEEKEND

Start September 2022

Erkende NLP Practitioner opleiding voor professionals bestaande uit 7 blokken van elk 2 weekenddagen. Neem de regie in jouw carrière en jouw leven.

Blok 1: Za 10 september & Zo 11 september 2022
Blok 2: Za 1 oktober & Zo 2 oktober 2022
Blok 3: Za 22 oktober & Zo 23 oktober 2022
Blok 4: Za 12 november & Zo 13 november 2022
Blok 5: Za 10 december & Zo 11 december 2022
Blok 6: Za 7 januari & Zo 8 januari 2023
Blok 7: Za 28 januari & Zo 29 januari 2023

09:30 – 17:30

Dennis van Berlo

Dennis van Berlo - Passie

 • Onbeperkt Koffie, thee en water
 • Koekjes en fruit
 • Alle Lesmaterialen
 • Erkend Certificaat
 •  

Wij vinden uw gezondheid erg belangrijk. In onze opleiding houden we rekening met de RIVM maatregelen. We vragen je, als je bij ons te gast bent, om je aan de huisregels te houden zodat we ieders model van de wereld kunnen respecteren en voor iedereen een mooie opleiding kunnen neerzetten.

2700,-

 • Early birds krijgen vroegboekkorting. Klik op inschrijven om te kijken welke korting nu actief is.

INTERESSE-LIJST

Wil jij op de hoogte worden gehouden van onze trainingen en opleidingen? Laat dan hieronder je gegevens achter, zodat ik je op de hoogte kan houden.

.