Incompany

 

Als team en organisatie blijven ontwikkelen en bewegen.

De InCompany-trainingen en workshops van Tree Eleven ondersteunen professionals, teams en organisaties in hun wens om op een bevlogen manier impact te maken. In alles wat Tree Eleven doet zit onze bezieling en dat is ook wat we willen triggeren bij jou.

Het zijn de mensen die de organisatie laten bloeien
Professionals en leidinggevenden uitdagen en motiveren om het beste uit zichzelf, uit hun team en uit de organisatie te halen, dat is waar wij voor gaan. Dit om te zorgen dat men beweegt met energie, voldoening en op een authentieke manier impact maakt en resultaten behaalt voor zichzelf en de organisatie.

Tree Eleven heeft ervaring met verandertrajecten, talentprogramma’s en workshops op het gebied van vertrouwen, innerlijke kracht, verbinding, impact, (persoonlijk) leiderschap en communicatie. Het zijn de mensen en hun vaardigheden die de organisatie doen bloeien en ervoor zorgen dat doelen en resultaten worden behaald.  

Ervaren om te groeien
Daarbij geloven we niet in enkel droge theorie. Tijdens de training maken we een koppeling tussen de leerstof en de dagelijkse praktijk. Daarbij is zelf ervaren, oefenen, experimenteren en daadwerkelijk doen van wezenlijk belang. In deze krachtige programma’s en workshops staan zowel de organisatiedoelstellingen als de individuele behoeften van medewerkers centraal. Dit om te zorgen dat er beweging en groei op zowel individueel niveau als op organisatieniveau ontstaat.

Resultaat
Tree Eleven staat voor kwaliteit en resultaat. Een echte verandering inzetten is het doel en we houden daarom niet van half werk. Samen bespreken we de doelstellingen met focus op resultaat. We zijn pas tevreden als er in de praktijk daadwerkelijk een gedragsverandering optreedt. De juiste aandacht is daarbij essentieel en daarom gaan we voor maatwerk, afgestemd op de wensen van de organisatie en passend bij de medewerkers. 

Interessant? Neem dan contact op.

Workshop of training plannen?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk graag met je mee.

MAATWERK-OPLOSSINGEN

Incompany training NLP voor professionals

NLP voor Professionals

Met NLP zorgen professionals, informele leiders, managers en directieleden ervoor dat ze hun eigen brein de baas zijn, zodat zij mentaal zichzelf, collega’s, medewerkers en de organisatie op een positieve manier beïnvloeden. Verbeter je (persoonlijk) leiderschap, communicatie en impact.

ORGANISATIEOPSTELLINGEN EN SYSTEMISCH WERK

Systemisch werken gaat ervan uit dat iedereen wordt beïnvloed door systemen waarvan we deel uitmaken. Je kijkt dus verder dan het individu. Wil je inzicht krijgen waarom bepaalde patronen zich in jouw team of organisatie blijven herhalen, dan is een organisatieopstelling zeer geschikt.

TEAM & ORGANISATIE ONTWIKKELING

Elk team en organisatie zijn uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Wil je jouw team laten groeien op het gebied van vertrouwen, verbinding, communicatie, (persoonlijk) leiderschap, resultaten behalen en écht impact maken, neem dan contact op.  

Waarom Tree Eleven

Professionele trainer

Internationaal gecertificeerde trainer met ruime ervaring in het begeleiden van groepen.

Ervaring op elk niveau

Ervaring met individuele medewerkers, teams en management- en directieteams.

100% resultaat

Een echte verandering inzetten is het streven. Geen half werk. Samen bespreken we de doelstellingen met focus op resultaat.

Persoonlijke benadering

Niet even een standaard traininkje geven, maar een workshop met volle toewijding en bezieling. Jouw team en organisatie verdienen de juiste aandacht.

Ervaren en doen

Bij een duurzame verandering is zelf ervaren de beste manier. Daarom stimuleren we interactie in de groep om met elkaar te groeien en van elkaar te leren.

Hoge beoordeling

Klanten geven aan enorm tevreden te zijn. Tree Eleven staat voor kwaliteit en resultaat. Zou je niet tevreden zijn dan geld terug.

WELKE ORGANISATIES GINGEN JE VOOR

Zie hieronder enkele organisaties waar Dennis workshops heeft gegeven:

TU eindhoven en Tree Eleven Training en Coaching

WAT MIJN CLIËNTEN ZEGGEN

Ervaringen van cliënten die jou voorgingen

Bianca
Bianca
Algemeen Manager Cultuurcentrum Deurne
Lees verder
Tijdens een heisessie van Cultuurcentrum Deurne hebben we een organisatie opstelling gedaan met Dennis Van Berlo van Tree Eleven .

Op een bijzondere manier heb ik inzicht gekregen in interne en externe verhoudingen en de impact van een bepaalde focus bij veranderingen. Het heeft me veel inzicht gegeven.

Ook het bestuur gaf aan dat het een erg inspirerende en waardevolle sessie is geweest.

Dank aan Dennis voor de speelse en beschouwende manier waarop hij de sessie begeleidde.
José en Sandra
José en Sandra
Management Assistants TU/e
Lees verder
Tijdens onze halfjaarlijkse teambijeenkomst hebben we deelgenomen aan een inspiratiesessie Fit For The Future van Dennis van Berlo van Tree Eleven.

We hebben er veel positieve reacties over ontvangen. Mensen vonden het fijn om een keer te brainstormen hierover en te horen hoe de anderen erin stonden.

We hebben er nog over gesproken tijdens het diner. De sessie sloot zeker aan bij onze verwachtingen.

Wij hebben dit ervaren als een heel fijne samenwerking. Bedankt Dennis en wie weet tot een volgende keer.
Dennis
Dennis
Uitvoerend bestuurder bij ParKub
Lees verder
Dennis organiseert regelmatig intervisiebegeleiding en inspiratiesessies binnen ParKub. Ik hou altijd een positieve vibe aan deze sessies over, van de medewerkers krijg ik dit ook terug!

Ook mijn complimenten aan Dennis hoe hij het heeft voorbereidt, chapoo! Wederom dank voor je inbreng. Ik verheug me weer op de volgende keer met al je enthousiasme.
Previous
Next

In gesprek gaan

Graag denk ik met je mee bij de oplossingen om jouw team en organisatie te laten groeien. De uiteindelijke opzet en aanpak van een intern programma of workshop worden in overleg samengesteld aan de hand van een vrijblijvend gesprek. Neem daarom gerust contact op om verdere mogelijkheden te bespreken.