Opstellingen voor Ondernemers

 

Opstellingen voor ondernemers

Als ondernemer komt er veel op je af. Zo kom je voor keuzes of vragen te staan waar je even geen antwoord op weet of merk je dat je hard aan het werk bent, maar jij of je bedrijf komt maar niet in de juiste flow. Onderzoek daarom op een dieper niveau jouw vraagstuk met opstellingen voor ondernemers. Reserveer nu je plek voor deze dag speciaal voor ondernemers, zzp’ers en freelancers.

Opstellingen voor ondernemers

Inzichten op een diepere laag

Ben jij ondernemer, ZZP’er of freelancer, en merk je dat je tegen belemmeringen aanloopt, bij jezelf of in je bedrijf? Dan is de opstellingendag voor ondernemers enorm geschikt voor jou. Een opstelling geeft namelijk snel inzicht, gaat naar de kern en werkt dus op een diepere laag, wat er voor zorgt dat jij en je bedrijf (weer) in beweging komen.

Aan de hand van verschillende opstellingen, ga jij ontdekken hoe jij als ondernemer met meer vrijheid kunt gaan ondernemen. Op een interactieve en dynamische manier, zodat je niet vast komt te zitten in je hoofd, maar dat hoofd, hart en ziel weer op één lijn komen. Want als jij het jezelf goed kan laten gaan, zal jouw bedrijf en jouw klanten daarvan meeprofiteren.

Tijdens deze dag breng jij jouw eigen vraagstuk in en ben je daarnaast representant bij de vraagstukken van anderen. Zo neem je aan het einde van de dag weer mooie inzichten met je mee, om de energie in jouw bedrijf weer succesvol te laten stromen. 

Als jij groeit, groeit jouw bedrijf mee

Kom je belemmeringen tegen of merk je dat je continue in hetzelfde patroon valt?
Ben je benieuwd naar hoe jouw producten zich verhouden ten opzichte van de markt of wil je jezelf gewoon krachtiger voelen als ondernemer? 
Je vragen kunnen gaan over een breed scala waar je tegen aanloopt in je onderneming of in jezelf.
Ik help je graag om samen met jou dieper in te gaan op jouw vraagstuk.
Zo  kunnen we onderzoeken of jouw vraagstuk in jouw familiesysteem zit of in de context van jouw onderneming.

Jij als persoon

Ontdek op persoonlijk vlak wat jou nu nog tegenhoudt om volledig in vrijheid te ondernemen. Onderzoek jouw patronen die je nu niet meer helpen en duik dieper in jouw familiesysteem om de invloed op jouw ondernemerschap helder te krijgen.

Jij als ondernemer

Zorg dat je als ondernemer, zzp'er of freelancer krachtig staat. Je bent goed in het werk wat je doet, maar hoe verhoudt deze rol zich ten opzichte van je klanten, opdrachtgevers, medewerkers en omgeving? Neem jij je plek als ondernemer volledig in?

De onderneming

Als jij groeit, groeit jouw bedrijf mee. Ontdek de dynamiek in jouw onderneming en zorg dat de energie stroomt in jouw bedrijf. Onderzoek bepaalde scenario's en te maken keuzes. Test nieuwe producten en diensten ten opzichte van de markt.

Verlang jij naar meer...

BEWUSTZIJN

Onderzoek van binnenuit. Ontdek wie je bent als ondernemer en wat jij belangrijk vindt. Word je bewust van jouw belemmeringen en vaste patronen die je nu niet meer helpen.

ENERGIE

Ga ondernemen vanuit vrijheid. Ervaar flow in jezelf en in jouw onderneming. Maak los wat vast zit, zodat de energie weer vrij kan stromen.

INNERLIJKE KRACHT

Voel je krachtig in de dingen die je doet. Boost je zelfvertrouwen. Ben jezelf, ervaar lef en ben congruent in denken, voelen en doen.

RICHTING

Bepaal en onderzoek de richting van jouw onderneming. Onderzoek je keuzes. Krijg helder wat JIJ wilt zodat jij makkelijker wijze keuzes kunt maken en vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

LEIDERSCHAP

Onderzoek het (systemisch) eigenaarschap van jouw onderneming. Bepaal en behaal doelen en zet dit om in actie en daadkracht. Neem de leiding over jouw leven en jouw bedrijf.

IMPACT

Onderzoek hoe je meer impact kunt maken. Laat de energie in jezelf en je bedrijf stromen. Vergroot jouw daadkracht in lijn met jouw essentie. Niet alleen denken en praten, maar voelen en DOEN

WAT ZIJN OPSTELLINGEN VOOR ONDERNEMERS?

Een opstelling is een magische, krachtige en dynamische werkvorm waarbij er een ruimtelijke weergave van een systeem, bijvoorbeeld van je familie, de organisatie of je onderneming, wordt gemaakt. Het geeft een andere kijk op oorzaken van bepaalde belemmeringen, emoties of gedrag. Tevens maakt het patronen en dynamieken zichtbaar en door het onzichtbare zichtbaar te maken kan er op een diepere laag erkenning en beweging plaatsvinden. Een opstelling geeft bewustwording en de essentie weer van wat er werkelijk speelt in de onderstroom, waardoor er weer beweging ontstaat in jou, wat weer doorwerkt in jouw onderneming.

Opstellingen voor ondernemers vinden plaats in groepsverband, onder leiding van een professionele opsteller. Als deelnemer breng jij een vraag of thema in gerelateerd aan jouw ondernemerschap. Door een opstelling brengen we het onbewuste krachtenveld van jou als eigenaar, jouw bedrijf en jouw vraagstuk in beeld. We onderzoeken samen of de oorsprong zit in het familiesysteem of het organisatiesysteem. 

Daarna kies je uit de groep aanwezigen, enkele representanten die staan voor jouzelf, jouw familie, jouw onderneming, jouw klanten of voor het thema. Deze representanten vertegenwoordigen bijvoorbeeld je vader, je moeder, maar kunnen ook staan voor je doelen, je onderneming, je klanten of producten. Met deze representanten maak je een zogenaamde ruimtelijke opstelling. Je zet jouw innerlijke beeld neer waar je vervolgens van een afstand naar kunt kijken. Voelen en ervaren, in plaats van analyseren en vast-denken. Representanten geven weer wat zij op die plek ervaren. Je maakt in principe een levende foto van jouw innerlijk beeld. Hierdoor worden onbewuste verbanden en patronen zichtbaar.

1. Het voorgesprek

Een opstelling begint met het bespreken van jouw vraag die je wilt inbrengen. Doordat we dit niet enkel analytisch maar ook systemische benaderen, zul je merken dat je anders naar de situatie gaat kijken.

2. De opstelling

Vervolgens brengen we alles wat te maken heeft met jouw vraag in beeld. Daarvoor zet je als deelnemer intuïtief stand-ins (representanten) voor jezelf, je familie, je thema of mensen uit je organisatiesysteem in de ruimte neer. Hierdoor ontstaat er inzicht in onderliggende relaties en dynamieken.

3. De representanten

Als representant vertegenwoordig je de plek van iemand of iets. Iedereen kan representant zijn. Je hoeft hiervoor niet over bepaalde vaardigheden of ervaring te beschikken. Het enige wat gevraagd wordt is een open, nieuwsgierige, respectvolle en integere houding.

Wat leveren opstellingen voor ondernemers jou op

Inzicht in belemmeringen en patronen die jou nu niet meer helpen

Er ontstaat beweging zodat je met meer vrijheid kunt ondernemen

Inzicht in jouw plek als ondernemer ten opzichte van jouw bedrijf

Verbind je weer met je verlangen en intuïtie

Hoofd, hart en ziel weer op één lijn met elkaar

Je ontmoet collega ondernemers en je leert van elkaar

Data & Locatie

Opstellingen-dagen voor ondernemers

Landhuis in de stad - Familieopstellingen - Tree Eleven

Utrecht - Binnenkort

Opstellingen voor ondernemers, ZZP’ers en freelancers. Onderzoek jouw ondernemerschap en zorg voor die krachtige impuls tot een fundamentele verandering. Laat de energie in jezelf en je bedrijf (weer) stromen. Breng jouw eigen vraagstuk in om deze inzichtelijk te maken of te doorbreken met een opstelling.

09:30 Welkom
09:45 Introductie
10:15 Jouw uitdaging als ondernemer
10:45 Opstellingen
12:30 Lunch
13:15 Vervolg Opstellingen
17:15 Afronding
17:30 Einde

* Dit programma is een richtlijn. Elke opstelling is weer anders en dus ook de tijdsduur. Het uiteindelijke programma kan daarom enigszins afwijken en is afhankelijk van de vragen die worden ingebracht en het aantal vragen dat wordt ingebracht.

Binnenkort
09:30 – 17:30

Dennis van Berlo

Dennis van Berlo - Passie

 • Koffie & thee
 • Uitgebreide Lunch: 
  – variatie aan belegde desemboterhammen
  – kopje soep
  – stukje quiche
  – salade
  – melk / sap
 • Koekjes, chocolade en fruit

We houden rekening met de dan geldende corona-maatregelen. 

Omdat ik ieders gezondheid serieus neem, zou ik willen vragen dat als je klachten hebt die gerelateerd kunnen zijn aan Corona om dan niet te komen. In alle andere gevallen ben je natuurlijk van harte welkom. 

Deelname: 175,- excl. BTW
Met vroegboekkorting: 150,-
excl. BTW
(Maximaal 6 personen) 

Landhuis in de stad - Familieopstellingen - Tree Eleven

Utrecht - 14 augustus 2022

Onderzoek jouw familiesysteem en zorg voor die krachtige impuls tot een fundamentele verandering. Breng jouw vraag in om deze inzichtelijk te maken of te doorbreken met een familieopstelling.

13:00 Welkom
13:15 Introductie
13:25 Jouw eigen plek
13:45 Visualisatie
14:15 Opstellingen
17:15 Afronding
17:30 Einde

* Dit programma is een richtlijn. Elke opstelling is weer anders en dus ook de tijdsduur. Het uiteindelijke programma kan daarom enigszins afwijken en is afhankelijk van de vragen die worden ingebracht en het aantal vragen dat wordt ingebracht.

Zondag 14 augustus 2022
13:00 – 17:30

Dennis van Berlo

Dennis van Berlo - Passie

 • Koffie & thee
 • Koekjes, chocolade en fruit

We houden rekening met de dan geldende corona-maatregelen. 

Omdat ik ieders gezondheid serieus neem, zou ik willen vragen dat als je klachten hebt die gerelateerd kunnen zijn aan Corona om dan niet te komen. In alle andere gevallen ben je natuurlijk van harte welkom. 

 

Eigen vraag inbrengen: 155,-
Met vroegboekkorting: 105,- 


Als representant deelnemen: 20,-

INTERESSE-LIJST

Wil jij deelnemen aan een opstellingendag en wil jij op de hoogte worden gehouden wanneer er weer opstellingen voor ondernemers zullen plaatsvinden? Laat dan hieronder je gegevens achter, zodat ik je op de hoogte kan houden.

.

Meer informatie over
Opstellingen voor Ondernemers?

Dennis van Berlo Tree Eleven training & coaching