CERTIFICERING & LIDMAATSCHAP

Kwaliteit en vakmanschap zijn belangrijke kernwaarden binnen Tree Eleven. Zoals ik jou en jouw uitdagingen serieus neem, zo neem ik ook het vak als trainer en coach serieus. Om mijn vakmanschap te verstevigen heb ik opleidingen gevolgd tot erkend internationaal NLP trainer, NLP coach, Systemisch Coach, Familie-en organisatieopsteller, Lean Black Belt, Agile coach en heb ik deelgenomen aan verschillende leiderschapsprogramma’s. Deze opleidingen samen met de vele coachgesprekken die ik gevoerd heb en de vele trainingen en workshops die ik de afgelopen jaren heb mogen verzorgen, zie ik als een geweldig fundament om mijn vak met bezieling uit te voeren.

De NLP trainersopleiding heb ik bij The Society of NLP afgerond en ik heb daarom uit eerste hand van Dr. Richard Bandler NLP technieken mogen leren. Dr. Richard Bandler is één van de grondleggers van NLP en daarmee is de The Society of NLP één van de meeste betrouwbare internationale NLP instanties. Naast NLP heb ik me geschoold in Transactionele Analyse, Veranderkunde, Positieve Psychologie, Systemisch werk zoals Familie- en Organisatieopstellingen.

Ik geloof in een leven lang leren. En ik blijf me daarom graag ontwikkelen. Ik volg jaarlijks bijscholingsworkshops, cursussen en opleidingen om mijn kennis te verdiepen. Ik neem deel aan intervisiegroepen om ook mijn eigen handelen onder de loep te nemen.

Kwaliteit, professionaliteit en integriteit zijn belangrijke begrippen binnen Tree Eleven. Om dat extra te onderstrepen en actief uit te dragen ben ik gecertificeerd Trainer NOBTRA® en op persoonlijke titel aangesloten bij de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland (NOBCO), lid van de NVNLP en fellow van Core NLP.  

Als opleidingsinstituut is Tree Eleven opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Hierdoor zijn onze trainingen en opleidingen vrijgesteld van BTW.

VERKORT CV

Kan ik je helpen?