Dennis van Berlo

Mensgericht, enthousiast en bevlogen

Hallo, Ik ben Dennis

Professioneel Trainer & Coach

Ik begeleid ambitieuze professionals, teams en organisaties om te bewegen van binnenuit naar buitengewoon, oftewel het vergroten van daadkracht in lijn met de essentie. Vanuit systemisch oogpunt kijk ik verder dan alleen het individu en heb ik een oog voor (onbewuste) patronen die nu niet meer helpen. Mijn drive is om de energie te laten stromen vanuit de kern, de eigen kracht maximaal te laten ervaren en jou te voorzien van duurzame strategieën zodat jij een buitengewone carrière en leven kunt bewerkstelligen.

Als professioneel trainer, coach en spreker kun je bij mij terecht:

Als jij écht wilt uitblinken in en naast jouw carrière en een buitengewoon leven wilt leven waarbij je meer energie, kracht en resultaat ervaart, dan kom ik graag met je in contact.

Dennis van Berlo Tree Eleven training & coaching

Dennis van Berlo
Professioneel Trainer-Coach

Neem contact met me op:

Over Dennis van Berlo

Professioneel Trainer & Coach

Dennis van Berlo heeft jaren ervaring waarin hij vele mensen succesvol heeft getraind en gecoacht. Internationaal erkende opleidingen afgerond op het gebied van trainen en coachen. Gecertificeerd Trainer NOBTRA® en Licensed NLP Coach™ en Licensed Trainer of NLP®

Ervaring vanuit de praktijk

Dennis van Berlo heeft 15 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, waarin hij meerdere verandertrajecten heeft geleid, verschillende teams heeft aangestuurd en management teams heeft gecoacht.

Mensgericht, enthousiast & bevlogen

Tijdens een coaching of training gaat de aandacht naar jou en staat jouw hulpvraag centraal. Het gaat erom dat jij de stappen maakt die voor jou belangrijk zijn. Dat doe ik op een enthousiaste en bevlogen manier.

Methoden en technieken

Coachen is en blijft mensenwerk. Daarom staat niet de methode centraal, maar jij als persoon. Gedegen methoden en technieken ondersteunen echter bij het komen tot een passende aanpak en duurzame verandering. Ik ben onder andere opgeleid in NLP, Lean/Agile, Systemisch werk en transactionele analyse.

Certificering & Lidmaatschap

Kwaliteit, professionaliteit en integriteit zijn belangrijke begrippen. Om dat extra te onderstrepen en actief uit te dragen ben ik gecertificeerd Trainer NOBTRA® aangesloten bij de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland (NOBCO), lid van de NVNLP en fellow van Core NLP.

Doen waar je blij van wordt

Ik geloof dat je de dingen moet doen waar je blij van wordt. Zo heb ik jarenlang met veel plezier in de zakelijke dienstverlening gewerkt. Mooie uitdagingen, fijne collega’s, om over het salaris nog maar niet te spreken. Zelfs mijn doel om voor mijn 30ste manager te zijn en een leuk team aan te sturen werd bereikt. Maar op den duur voelde ik toch een muur waar ik tegenop liep. Dennis, wat zeur je nou, alles is toch prima voor elkaar? Voor het oog wellicht wel, maar wie z’n leven ben ik nu aan het leven, voor wie ren ik nu iedere keer van links naar rechts en waarom heb ik continue het gevoel dat ik gevangen zit tussen tijd, privé en mijn email? 

Ik was ingedut en het werd tijd voor verandering. Maar als je dat beseft dan begint het eigenlijk pas; Waar word ik dan op de lange termijn gelukkig van, en kan ik dat dan wel, en wat als… ? Vragen, twijfels, onzekerheid, hmm. Ik nam even rust en besloot om (weer) mijn hart te volgen en te gaan doen. Doen wat ik echt wilde. Ik stippelde mijn route uit, ben uiteindelijk gestopt met mijn baan en heb Tree Eleven Training & Coaching opgericht. Wat een heerlijk gevoel was dat, toen ik ging doen wat ik altijd al wilde doen en echt bij mij paste. En dat is waar het voor mij omdraait.

Mijn verhaal

Missie, passie, expertise en toegevoegde waarde van Dennis van Berlo

Mijn missie

Mijn missie is om anderen inzicht te geven in gedrag, gevoel en gedachten en men daarbij te bewegen en uit te dagen om het beste uit zichzelf en hun carrière te halen. Leven vanuit binnen naar buitengewoon met de focus op energie, kracht en impact.

Ik geloof dat ieder mens unieke kwaliteiten heeft en een pad heeft wat bij hem of haar past. Als mensen doen wat echt bij ze past dan zie je een enorme drive, energie en impact om van betekenis te zijn voor zichzelf, de organisatie en de wereld.

Mijn passie

Anderen inzicht geven en bewegen om stappen te zetten dat is waar ik nou echt gelukkig van word. Ik krijg namelijk energie van mensen – hun verhalen, hun verschillen, hun strubbelingen, hun alles. Patronen, overtuigingen en gedachten maken me enthousiast. Ik wil ontdekken wat zit erachter, wat houdt je tegen, maar ook zeker wat laat jou genieten. Naar jouw kern, daar wil ik heen. De diepte in en daar iets raken, want als je de kern raakt dan verandert er iets structureels. De echte duurzame veranderingen komen namelijk van binnenuit. 

Mijn expertise

Mijn expertise zit op het gebied van duurzame gedragsverandering. Zo ben ik onder andere door 1 van de grondleggers van Neuro Linguïstisch Programmeren, Richard Bandler, opgeleid tot gecertificeerd Internationaal NLP trainer en heb mijn opleiding tot coach afgerond. Met mijn systemische expertise als familie- en organisatieopsteller, kijk ik verder dan alleen het individu. Ik heb 15 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, waarin ik meerdere verandertrajecten heb geleid, verschillende teams heb aangestuurd en management teams heb gecoacht. Daarnaast ben ik opgeleid tot Lean Black Belt, Agile coach en combineer ik mijn trainingen en coachings met, NLP, transactionele analyse en systemisch werk, zoals familie- en organisatieopstellingen.

Mijn toegevoegde waarde

Iedereen heeft een unieke kracht in zich om zijn eigen wensen en dromen te realiseren. Het vereist echter wel lef en commitment om jouw dromen of jouw doelen waar te maken en te behalen. 

Weet dat ik je graag begeleid en uitdaag om jouw energie (weer) te laten stromen, jou maximale kracht te laten ervaren en jou minder energie te laten verspillen aan dingen die afleiden, zodat jij je meer kan focussen op het werkelijkheid maken van een buitengewoon leven.

Dennis Training - Tree Eleven

VERKORT CV

Wat anderen over Dennis van Berlo zeggen

5/5
De manier waarop Dennis van Berlo mij tot nieuwe inzichten heeft kunnen brengen beschouw ik als zeer waardevol.
Gerco
Deelnemer
5/5
Dennis van Berlo is een ontzettend bevlogen trainer en brengt de stof heel erg enthousiast.
Ingrid
Deelnemer
5/5
Als trainer is hij rustig maar doortastend en legt hij de stof goed uit. Hij geeft ook fijne feedback. Hij is heel liefdevol en passievol.
Linda
Deelnemer

Dankjewel

Bedankt dat je mijn “about me” pagina bezoekt en dat je interesse in me toont. Dat waardeer ik enorm. Zo vind ik het belangrijk dat wanneer ik met je in gesprek ga, om ook die interesse in jou te laten blijken en met oprechte intentie je verder te helpen jouw unieke pad te bewandelen. Geen halfslachtige methodes maar naar de kern voor een duurzame verandering.