De bemiddelaar

Zet jij continue je gevoelens opzij voor anderen? Schik jij je in om de goede vrede te bewaren? Heb je het gevoel dat je continue in andermans ruzies wordt gezogen en de meest volwassenen dient te zijn in situaties? Bekijk dan de animatie Systemisch werk – De bemiddelaar hieronder.

Het zou best kunnen dat dat te maken heeft met de plek die jij inneemt in jouw familiesysteem.

Animatie Systemisch werk: De bemiddelaar

Animatie Systemisch Werk | Aflevering 1: De Bemiddelaar

Onbewust een andere positie innemen

Doordat je, vaak onbewust, de positie hebt ingenomen tussen je ouders in, kan het daarom nu nog steeds lastig zijn om je eigen leven te leven.

Het kan zijn dat je daarom in je huidige relatie conflicten uit de weg gaat.

Of omdat je niet tot last wilde zijn in de situatie, dat je daarom je eigen gevoelens maar parkeerde. Daarom vind je het nu lastig om aandacht te geven aan jouw gevoelens. Kan het moeilijk zijn om contact te maken met wat je echt voelt en wat je zelf graag zou willen.

Of op het werk, neem je onbewust de positie in tussen je manager en het team en ben jij de bemiddelaar. Hierdoor merk je dat je energie wegebt en dat het steeds moeilijker wordt om met energie naar het werk te gaan.

Onderzoek jouw familiesysteem

Door jouw familiesysteem te onderzoeken kun je ontdekken welke patronen er nu nog spelen die jou niet verder helpen. Waardoor je bewuster kunt kiezen welke positie je inneemt en waardoor jij je krachtiger en gelukkiger kunt voelen.

Ben jij een bemiddelaar?


Ontdek de invloed van jouw familiesysteem

Lees meer over de invloed van jouw familiesysteem op jouw werk, relatie en persoonlijk vlak en wordt de krachtigste versie van jezelf.

Ebook Familieopstellingen Tree Eleven

Download nu het gratis e-book

.

Wil je dit artikel delen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkedin
Deel op WhatsApp

Laat een reactie achter

GRATIS E-BOOK

Ebook Ben de krachtigste versie van jezelf

'WEES DE KRACHTIGSTE VERSIE VAN JEZELF'

Ontdek de invloed van jouw familiesysteem

Ontdek de invloed van jouw familiesysteem op jouw werk. Ontdek hoe jij de krachtigste versie van jezelf kunt worden en hoe jij met meer energie, flow en impact jouw werk als professional kunt vormgeven.

.
Kan ik je helpen?