Gefeliciteerd

De eerste stap om de krachtigste versie van jezelf te zijn is gezet.

Je hebt je succesvol aangemeld voor het ebook ‘Ben de krachtigste versie van jezelf’. Klik op direct downloaden of kijk snel in je mailbox en ga nu nog aan de slag. Zie je hem niet direct? Kijk dan ook even in je spam-box.

Wees je ervan bewust dat jij een duidelijke stap hebt gezet om de krachtigste versie van jezelf te zijn. Door jouw familiesysteem te onderzoeken en jouw patronen te onderzoeken zul jij als professional met energie en voldoening jouw carriére vormgeven. Ben jij er klaar voor om echt impact te gaan maken?

Hoe mooi zou het zijn als jij volledig in jouw kracht gaat doen wat bij jou past,  bevlogen en met betekenis en impact. 

Dit ebook gaat jou daar bij helpen! Kan jij wel wat begeleiding gebruiken, neem dan contact met me op.

Inspiratie op social media
Volg me op Instagram, Facebook of LinkedIn voor inspirerende artikelen, video’s en columns over persoonlijke ontwikkeling.

WORD NU LID

Gratis

Wacht even!!

Nu je hier toch bent, wacht nog even voordat je wegklikt en begint aan het ebook.
Omdat jij het ebook hebt gedownload ga ik er vanuit dat jij geïnteresseerd bent om jouw carrière met energie, betekenis en impact in te vullen. 
Weet dat ik je graag verder help, zodat jij jouw carrière op de meest krachtige manier kunt vormgeven. Word bijvoorbeeld lid van de gratis community of neem gewoon contact met me op. 

Opleiding Systemisch Werk

Vergroot jouw systemisch inzicht

Ontdek de kracht van systemisch werk. Maak onbewuste patronen snel zichtbaar door verder te kijken dan enkel het individu. Versterk je begeleiderschap door intuïtief te werken en te leren kijken met een ruime systemische blik naar jezelf, naar anderen en hun systemen.

In de opleiding Systemisch Werk | Fundamentals leer je middels 12 opleidingsdagen, oefeningen en intervisies de belangrijkste fundamentals, om op een systemische manier te kijken, te doen, te handelen en te begeleiden. Zo leer je de systeemdynamieken uit je eigen (familie)systeem en die van anderen te herkennen, te begrijpen en te doorgronden.

Reserveer je plek
Wil je weten wanneer de eerstvolgende opleiding start of wil je er meer over weten? Klik dan hieronder op ‘Meer Info’.

Systemisch Coachtraject

Op jouw plek in je kracht

Loop jij continue tegen bepaalde uitdagingen aan? Heb jij het ene probleem bijna opgelost en staat er direct een soortgelijk probleem op je te wachten? Dan is er wellicht sprake van een patroon. Onderzoek dan jouw systeem en zorg voor die krachtige impuls tot een fundamentele verandering.

Veel van onze onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen vinden hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid. We hebben bekrachtigende en beperkende patronen, vaak uit loyaliteit, meegenomen.

Door inzicht te krijgen in jouw systemen en de daarbij behorende verborgen dynamieken, ben je in staat om tot een fundamentele verandering in je denken, voelen en doen te komen. 

Wil jij dit ook?
Dan past het systemisch traject waarschijnlijk goed bij jou. Neem vrijblijvend contact met me op, zodat we samen bespreken wat het beste bij jou past.

Deelnemen aan een familieopstelling

Breng een eigen vraag in of doe mee als representant

Loop jij continue tegen dezelfde patronen aan en ben je daar nu wel klaar mee? Wil jij vol in jouw kracht staan? Dan is deelnemen aan een familieopstelling iets voor jou. Onderzoek dan jouw familiesysteem en zorg voor die krachtige impuls tot een fundamentele verandering. Breng jouw vraag in om deze inzichtelijk te maken of te doorbreken met een familieopstelling.

Een opstelling is een ruimtelijke weergave van een systeem, bijvoorbeeld van je familie of van de organisatie waarin je werkt. Deelnemen aan een familieopstelling geeft een andere kijk op de oorzaken van bepaalde emoties of gedrag. Het maakt het onzichtbare zichtbaar.

Reserveer je plek
Wil je weten wanneer de eerst volgende familieopstellingen-middag plaatsvindt of wil je er meer over weten? Klik dan hieronder op ‘Meer Info’.

Kies nu voor jezelf!
Plan een vrijblijvend ambitiegesprek.

Kan ik je helpen?