WEBINAR

Jouw carrière naar een hoger niveau brengen?

Als professional wil je graag impact maken en van betekenis zijn. Echter, de werkomgeving is naar jouw gevoel wellicht niet altijd zo ingericht om jouw talenten echt te benutten. Veel overleggen, waarbij je je soms afvraagt waar het aan bij draagt. Politieke spelletjes die soms lastig te begrijpen zijn. Je gaat met goede hoop en vol energie naar het werk, maar je merkt dat deze energie gedurende de dag wegvloeit.

Je merkt gewoon dat je meer in je hebt. Je hebt misschien het gevoel dat je niet gezien wordt of dat je talenten niet ten volste gebruikt worden. Of heb je wellicht al een paar keer aangekaart dat je meer verantwoordelijkheden, uitdaging of waardering wilt, maar als puntje bij paaltje komt blijkt die mogelijkheid er toch nog niet te zijn. 

Ondertussen ben je net begonnen om de ene verandering in te zetten, en voor je het weet komt er een nieuwe manager en je gaat weer de andere kant op. Je vraagt je af, van wie z’n plan je nu onderdeel bent? Maar wat is jouw plan en wat is de richting die jij op wilt? Wat zorgt ervoor dat jij aan het einde van de dag nog voldoende energie hebt om ook tijd aan jouw hobbies, gezin en vrienden te besteden?

 

Neem de regie in jouw carrière

Met energie, betekenis en impact

Hoe mooi zou het zijn als jij meer regie hebt in jouw carrière. Dat jij iedere dag met meer energie naar je werk gaat en ook met meer energie thuis komt. Dat je echt van betekenis kunt zijn en impact maakt op de manier die bij jou past.

In dit webinar krijg je waardevolle inzichten aangereikt hoe neuro-linguïstisch programmeren, jou kan helpen om het verschil te maken, jouw communicatie met jezelf en met anderen enorm kunt verbeteren en hoe jij in staat bent om jouw doelen en ambities waar te maken.

Tijdens dit webinar:

Wat levert dit webinar jou op?

Meer energie, betekenis & impact

Je bent in staat om met meer energie, betekenis en impact jouw baan vorm te geven.​

Effectievere communicatie

Je bent direct effectiever in jouw communicatie met jezelf en met anderen.​

Richting

Je hebt ontdekt wat je wilt bereiken en hoe je dat kunt bereiken.

Hulpbronnen aanspreken

Je krijgt meer grip op je emoties doordat je hulpbronnen aanspreekt.

Impact

Je maakt meer impact omdat je anderen beter mee neemt in jouw verhaal en jouw ideeën.

Praktische tools

Je beschikt over handige tools voor een blijvende verandering.

Praktische informatie

Professionele trainer

Internationaal gecertificeerde NLP trainer met ruime ervaring in het begeleiden van groepen. Erkend door de Society of NLP van Dr. Richard Bandler, co-grondlegger van NLP.

Dynamisch

Bij een duurzame verandering is zelf ervaren de beste manier. Daarom stimuleren we interactie. Theorie wordt afgewisseld met eenvoudige praktische oefeningen.

100% resultaat

Deelnemers geven aan enorm tevreden te zijn. Tree Eleven staat voor kwaliteit en resultaat, zodat jij écht een duurzame groei inzet.