Ontdek jouw unieke bijdrage

Ga doen wat écht bij jou past

Ontdek jouw unieke bijdrage in 2 dagen.

Algemeen

Heb jij het gevoel dat er meer in je zit? Wil jij van dat gevoel af dat er iets mist? Wil je thuis komen met meer energie in plaats van minder? Ben jij benieuwd hoe jij jouw carrière een boost kunt geven door te doen wat echt bij jou past? Deze training is uitermate geschikt voor jou als je wilt ontdekken wat jou energie geeft, waar je echt goed in bent, waar je van betekenis kunt zijn en ook nog geld mee kunt verdienen. In deze training ontdek jij jouw unieke bijdrage, leer jij duidelijke doelen te stellen en te bereiken, en ga je bevlogen aan de slag om jouw missie te leven.

Iets voor jou

Deze training is geschikt voor ambitieuze professionals die investeren in zichzelf de moeite waard vinden. Wil jij gaan doen wat écht bij jou past, een baan die aansluit bij jouw unieke kwaliteiten, dat gevoel dat er iets mist kwijtraken of zorgen dat je in je huidige baan echt betekenisvol bent, dan past deze training bij jou. 

Resultaat

Praktische Informatie

Doorlooptijd:
2 dagen

Tijden:
09:30 – 17:30

Aantal deelnemers:
Maximaal 12

Locatie:
Utrecht

Wanneer:
In verband met corona zijn er momenteel geen trainingen gepland.

Investering:
450,-

Inhoud van de training

Jouw passie

Jouw passie

Ontdek wat jouw drijfveren zijn en waar jij echt energie van krijgt.

Jouw kwaliteiten

Jouw kwaliteiten

Ken je kwaliteiten waar jij enorm goed in bent en die jou zo uniek maken.

Jouw bijdrage

Jouw bijdrage

Ben van betekenis en impactvol doordat je weet wat je de wereld te bieden hebt.

Jouw inkomsten

Motivatie & Mindset

Jouw motivatie is meer dan alleen geld, maar net zo goed belangrijk. Verdien geld met jouw unieke bijdrage.

Werkwijze

Koppeling met praktijk

Theorie wordt afgewisseld met praktische oefeningen. Deze oefeningen hebben een koppeling met de praktijk en zijn daardoor direct toepasbaar in werk als privé. Je wordt uitgedaagd om nieuwe zienswijzen te ontwikkelen, dat gaat op een praktische manier, zonder zweverigheid.

Interactie & Ervaren

Om een duurzame verandering te bewerkstelligen, is zelf ervaren de beste manier. Daarom zetten we in op interactie, om van en met elkaar te leren. Dus niet de hele dag luisteren, maar zelf aan de slag. En interactie dat maakt het toch ook veel leuker.

Persoonlijke aandacht

Jij verdient aandacht. Door groepen van maximaal 12 personen, kunnen wij garanderen dat jij voldoende tijd en aandacht krijgt. Ieder mens is uniek en heeft een eigen leerproces. Daar sluiten we zo goed mogelijk op aan.

Investering

Om jezelf verder te ontwikkelen vragen we een investering van je. De investering in tijd bedraagt ongeveer 15 uur. Qua financiële investering krijg jij een hoogwaardige training, inclusief cursusmateriaal, koffie/thee, lunch en een certificaat van deelname.

Onze ervaring is dat werkgevers veelal bereid zijn (een deel van) de training te vergoeden. Ook zijn de studiekosten van deze training vaak persoonlijk aftrekbaar wat de netto investering enorm kan verlagen. Kijk daarvoor op www.belastingdienst.nl.

Data & Locatie

Utrecht

Utrecht - 5 & 6 september 2020

Ontdek jouw unieke bijdrage. Doe waar je van houdt, waar je goed in bent, waarbij je van betekenis bent en waar mensen voor willen betalen. 

Zaterdag 5 september 2020
Zondag 6 september 2020
09:30 – 17:30

Dennis van Berlo

Dennis van Berlo - Passie

  • Koffie & thee
  • Lesmateriaal
  • Lunch
  • Certificaat

Met het huidige Corona-virus is het nog niet duidelijk hoe de situatie er uit ziet in september. Dus met de live-trainingen zijn we ook afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM.

450,- 

Utrecht

Utrecht - 3 & 4 oktober 2020

Ontdek jouw unieke bijdrage. Doe waar je van houdt, waar je goed in bent, waarbij je van betekenis bent en waar mensen voor willen betalen. 

Zaterdag 3 oktober 2020
Zondag 4 oktober 2020
09:30 – 17:30

Dennis van Berlo

Dennis van Berlo - Passie

  • Koffie & thee
  • Lesmateriaal
  • Lunch
  • Certificaat

Met het huidige Corona-virus is het nog niet duidelijk hoe de situatie er uit ziet in oktober. Dus met de live-trainingen zijn we ook afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM.

450,-

Meer informatie?

Dennis muur