NLP voor Professionals:
Creëer de juiste mindset

NLP voor professionals

Creëer de juiste mindset en communiceer beter in 2 dagen.

Algemeen

Heb jij het gevoel dat er meer in je zit? Wil jij het maximale uit jezelf en uit anderen naar boven halen? Ben jij benieuwd hoe jij jouw carrière een boost kunt geven door met impact te leren communiceren? Deze training is uitermate geschikt voor jou als jij wilt groeien, meer persoonlijk leiderschap wilt tonen en krachtiger wilt communiceren. In deze training leer jij duidelijke doelen te stellen en te bereiken, krijg je meer inzicht in waarom je doet wat je doet en ga je daadkrachtiger en zelfverzekerder communiceren.

Iets voor jou

Deze training is geschikt voor ambitieuze professionals die investeren in zichzelf de moeite waard vinden. Wil jij het beste uit jezelf halen, anderen effectiever coachen, stappen maken in je carrière, of simpelweg gelukkiger leven, dan past deze training bij jou. 

Resultaat

Praktische Informatie

Doorlooptijd:
2 dagen

Tijden:
09:30 – 17:30

Aantal deelnemers:
Maximaal 12

Locatie:
Utrecht

Wanneer:
In verband met corona zijn er momenteel geen trainingen gepland.

Investering:
450,-

Inhoud van de training

NLP Fundamentals

NLP Fundamentals

Ontdek de basisprincipes van NLP en wat het voor jou kan betekenen.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Neem de regie in jouw leven en carrière. Krijg je ambities duidelijk, stel ambitieuze doelen en maak ze waar.

Communicatie

Communicatie

Leer met minder weerstand te communiceren. Verbeter je 'rapport' met anderen en neem anderen mee in jouw verhaal en ideeën.

Motivatie & Mindset

Motivatie & Mindset

Ontwikkel een mindset die jou verder helpt. Je hebt altijd een keuze in wat je doet, denkt en voelt.

Werkwijze

Koppeling met praktijk

Theorie wordt afgewisseld met praktische oefeningen. Deze oefeningen hebben een koppeling met de praktijk en zijn daardoor direct toepasbaar in werk als privé. Je wordt uitgedaagd om nieuwe zienswijzen te ontwikkelen, dat gaat op een praktische manier, zonder zweverigheid.

Interactie & Ervaren

Om een duurzame verandering te bewerkstelligen, is zelf ervaren de beste manier. Daarom zetten we in op interactie, om van en met elkaar te leren. Dus niet de hele dag luisteren, maar zelf aan de slag. En interactie dat maakt het toch ook veel leuker.

Persoonlijke aandacht

Jij verdient aandacht. Door groepen van maximaal 12 personen, kunnen wij garanderen dat jij voldoende tijd en aandacht krijgt. Ieder mens is uniek en heeft een eigen leerproces. Daar sluiten we zo goed mogelijk op aan.

Investering

Om jezelf verder te ontwikkelen vragen we een investering van je. De investering in tijd bedraagt ongeveer 15 uur. Qua financiële investering krijg jij een hoogwaardige training, inclusief cursusmateriaal, koffie/thee, lunch en een certificaat van deelname.

Onze ervaring is dat werkgevers veelal bereid zijn (een deel van) de training te vergoeden. Ook zijn de studiekosten van deze training vaak persoonlijk aftrekbaar wat de netto investering enorm kan verlagen. Kijk daarvoor op www.belastingdienst.nl.

Data & Locatie

Utrecht

Utrecht - 10 & 11 september 2020

Creëer de juiste mindset en verbeter je communicatie in 2 dagen

Donderdag 10 september 2020
Vrijdag 11 september 2020
09:30 – 17:30

Dennis van Berlo

Dennis van Berlo - Passie

  • Koffie & thee
  • Lesmateriaal
  • Lunch
  • Certificaat

Met het huidige Corona-virus is het nog niet duidelijk hoe de situatie er uit ziet in september. Dus met de live-trainingen zijn we ook afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM.

450,- 

Utrecht

Utrecht - 8 & 9 oktober 2020

Creëer de juiste mindset en verbeter je communicatie in 2 dagen

Donderdag 8 oktober 2020
Vrijdag 9 oktober 2020
09:30 – 17:30

Dennis van Berlo

Dennis van Berlo - Passie

  • Koffie & thee
  • Lesmateriaal
  • Lunch
  • Certificaat

Met het huidige Corona-virus is het nog niet duidelijk hoe de situatie er uit ziet in oktober. Dus met de live-trainingen zijn we ook afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM.

450,-

INTERESSE-LIJST

Wil jij op de hoogte worden gehouden over onze NLP trainingen en opleidingen? Laat dan hieronder je gegevens achter, zodat ik je op de hoogte kan houden. Je kunt ook altijd even bellen.

.

Meer informatie?

Dennis muur